Verkstad

Vi skapar efter dina önskemål

Tapetserarverkstad

Jag har verkstad i min fastighet på Grimstorpsvägen 3, i Sandhem lokalen är på entre plan med bra tillgänglighet för att lossa och lasta. Jag är i min lokal nästan varje dag, men har inte fasta öppettider annat än Söndagar 11-16.

 

Här hjälper vi dig att förnya dina möbler och förverkliga dina inredningsideer!

 

Trots det faktum att vi lever i ett slit och släng samhälle, är möbeltapetsering och möbelåterbruk inte en döende konst. Egentligen är det ett gediget hantverk som kräver både erfarenhet och bred kunskap, vilket gör att det finns få som specialiserat sig så grundligt på att återväcka livet i antika möbler.

Eftersom den absolut största utmaningen inom möbeltapetsering är erfarenhet och erfarenhet kräver tid är jag glad över att jag började arbeta med möbler redan 1995 och är en av de med lång erfarenheten i branschen.

Vi utför arbeten på alla sorters möbler, både nyare och antikvitet.

Ingarps Gård AB
Grimstorpsvägen 3
565 94 Sandhem

Mobil;
070 638 24 02

Allt görs för hand

Vi har även möjlighet att hämta och lämna dina möbler ( pendlar sträckan  Sandhem – Jönköping), om det är så att detta gör det enklare för våra kunder.

En av de bästa i branschen

Med lång erfarenhet och bred kunskap, återskapar jag och ger liv åt dina vackra möbler. Arbetet som utförs är ett genuint och noggrant hantverk där jag använder mig av naturmaterial av absolut bästa kvalitét. 

– Kerstin Wihlborg